Vi gör allt för att bli den moderna fotbollsföreningen.

Liljeblad gör sin 7:e säsong

Assistkungen Marcus Liljeblad är i dag den spelare som har burit vårt klubbmärke längst. En fantastisk spelare som med all säkerhet kommer plocka många poäng under 2018. Här har ni Marcus egna ord om föreningen:
En väldigt varm, härlig och familjär klubb redan från första gången jag kom ner till planen med fotbollsskorna i handen. Budskapet var kort och underbart: kom ner, spela fotboll och ha kul! Då var det träning en gång i veckan och en match i division 6 ute på Västberga IP. Idag ligger vi på två träningar i veckan och en match i division 5 ute på Aspuddens IP. Något som också speglar klubben är alla fantastiska eldsjälar som lägger ner både tid och engagemang. Vilka andra klubbar på denna nivån kan erbjuda livesända matcher till sina fans runtom i Sverige? Ruljansen på spelare har varit väldigt stor under dessa åren som jag har varit i klubben. Likaså när det gäller tränare. Trots det finns en stomme som har varit i klubben under flera år och så hoppas jag att det fortsätter! Det Kransen United som fotbollsfamilj fortfarande kan vara stolta över är att budskapet fortfarande sitter kvar i väggarna: kom ner, spela fotboll och ha kul!

Anders Stensiö: Media och PR

Exponera ditt lag!

Anders Stensiö valde att vid 35 års ålder kasta rörmokarkarriären i toastolen och  sadla om till fotograf och varvar numer jobb på TV4 och Expressen med studier i TV-produktion på Kaggeholms folkhögskola.
Kransen United har fått ett rejäl lyft när det kommer till mediaexponering. Hur många fotbollsklubbar i division 5 har sänt sina matcher på facebook eller youtube? Det har vi, och tack vare Anders!

Marcus Svensson

Ordförande

Marcus är ordförande sedan den åttonde februari 2018 och är även bland de absolut bästa spelarna i representationslaget. Utanför fotbollsplanen jobbar Marcus som byggnadsingenjör på Wester + Elsner Arkitekter.

Henrik Andersson

Sportchef

Adam J:son Lindh

Sekreterare

Adam J:son Lindh spelade 2017 sin första säsong för representationslaget. En riktig bolltrollkarl med charmerande blick!
J:son tillträde i styrelsen 2018 och sitter idag som sekreterare.
Utöver Kransen United så studerar J:son på Handelshögskolan i Stockholm.

Lars Stensiö

Ekonomi

Emil Stenquist

Ungdomsfotboll

Mannen som älskar fotboll!
Emil Stenquist tillträde 2018 i styrelsen. Emil har varit verksam i föreningen under sex år där han de senaste två åren har byggt upp en ungdomssida i föreningen. Emil är en fantastisk pedagog och barnens favorit!
Emil är även assisterande tränare i represenationslaget och jobbar som instruktör för Svenska Fotbollsakademin.

Robban Kenne

Ledamot

Bor du Midsommarkransen, eller diggar du bara vår förening?

Bli medlem